FORENINGSPORTAL e-Heim, Heim på nett

Eide IL

Idrettslag 

Organisert i Norges idrettsforbund. Medarrangerer lokale idrettsarrangement som Robergrennet, barneskirenn, 10 på topp.

Fritidsklubben

Barne og ungdomsarbeid 

Fritidsklubben er et gratis, rusfritt tilbud til alle ungdommer fra 8. klasse og opp til 23 år. Vi spiller musikk, tar et slag biljard, en prat i sofaen eller samles på kjøkkenet for å lage taco sammen. Det er 4 klubbarbeidere ansatt på fritidsklubben, som går i turnus med 3 voksne på jobb hver åpningskveld. Vi har kiosksalg, der vi også selger øras billigste (og beste?) taco :)

Hemne Husflidslag

Kultur, Kunst og Historie 

Formidler av håndbåren kunnskap. Åpent møte 1. tirsdag i måneden kl 18.00 på Vevstua i Øragata. Alle hjertelig velkommen! Håndarbeidkafe 3. tirsdag i måneden fra 17.00-20.00. Ta med deg håndarbeidet ditt og kom!

Hemne Modellfly Klubb

Sport og aktivitet 

Hemne Modellfly Klubb ble stiftet i 1986. Den ble startet etter flere år med uorganisert modelllflyging helt tilbake på starten av 70 tallet. Etter dette har aktiviteten vært jevn, litt opp og ned selvfølgelig. Nå er det en en ny tid med mye aktivitet da det er kommet til flere nye som ønsker å lære modellflyging. Både fra Hemne, Orkdal og kommuner på Nord-Møre. Skal legge ut litt bilder fra "steinalderen" etterhvert også, så en kan se litt av utviklingen av klubben. Ny stripe er laget ovenfor verftstomten i Bugen på Kyrksæterøra sentrum.

Hemne Motorklubb

Sport og aktivitet 

Klubben har i dag en medlemsmasse på ca 175 medlemmer, derav 45 av disse er aktive medlemmer. Vi har medlemmer i alle aldersgrupper, og av begge kjønn. Medlemsmassen er økende. Klubben driver hovedsakelig med aktiviteter innen motocross og knøttecross.

Hemne RC Klubb

Sport og aktivitet 

Hemne's offisielle modellklubb heter nå Hemne RC og er for oss som er RC intresserte uansett om du er bil, båt eller fly interessert. Har du lyst til å prøve og fly så er det bare å ta kontakt med oss, vi har to offentlig godkjente instruktører.

Hemne seniordans

Musikk, dans og teater 

Danseklubb for seniorer fra 55 år og oppover. Fokuserer på dansetrening og fysisk aktivitet. Det er mulighet for å komme på treningene og danse uten en partner. Støttes av Studieforbundet kultur og tradisjon.

Hemne Soul Kids

Barne og ungdomsarbeid 

Hemne Soul Kids er et kor for barn fra 5 år og til og med 4.klasse. Er du eldre og har lyst til å synge, er du velkommen til å være med som hjelpeleder. Vi synger og danser sammen annenhver onsdag på Misjonshuset, fra kl.1730-1830. Har du lyst til å være med, er du velkommen til å bli med oss :)

Lernesstranda Grendalag/Grendahus

Grendalag og velforeninger 

Er et fritt lag der alle som ønsker kan melde seg inn. Vi har i dag ca. 80 medlemmer og ønsker også deg/dere velkommen som medlem hvis du/dere ønsker det! Vårt mål er å gjøre Lernesstranda Grendahus til et samlingspunkt for grenda og nærområdet! Vi har 2 basarer i året, en familiedag på sommeren, juleverksted og noen dugnader for å holde huset ved like!

Nemean

Barne og ungdomsarbeid 

Gruppe av ungdommer som arrangerer LAN-party på Kyrksæterøra. De samler deltakere fra hele landet på sine samlinger i Hemnehallen og Samfunnshuset.

Svana IL

Idrettslag 

Vår målsetning er å bidra til fysisk aktivitet i nærmiljøet, for alle aldersgrupper. Arrangerer skirenn, Ti på Topp, torsdagstrim og har trimpostkasser ute forskjellige plasser i bygda.

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2020 © e-Heim