FORENINGSPORTAL e-Heim, Heim på nett

AquaGen Kyrksæterøra

Havbruk

AquaGen er et avlsselskap som utvikler, fremstiller og leverer genetisk materiale til den globale akvakulturnæringen. Gjennom en markedsorientert forskning og utvikling har AquaGen oppnådd en ledende posisjon som leverandør av befruktet rogn av atlantisk laks, regnbueørret og rognkjeks.

Austad & Bjerknes AS

Bygg og anlegg

Vi er en entreprenør- og transportbedrift med nedslagsfelt i Heim kommune og omegn. Vi tilbyr grunnarbeid, transport knusing og masse-levering. Mange av våre arbeidere er i familie, og vi legger alle stoltheten i godt utført arbeid.

Betten Maskinstasjon AS

Bygg og anlegg

Vi har et mekanisk verksted og lager mye forskjellig i aluminium og stål. Vi lager mest Fôrings Automater til Fiskeoppdrett til settefisk og sjø anlegg. Vi har CNC styrt skjæremaskin og CNC styrt fres for metall bearbeiding. Vi har og boreutstyr for horisontal boring med stålrør og boring i rent fjell. Vi har og en brønnborings rigg for brønn og energihull for varmepumper.

Bjarne Sæther Muzikk1

Tjenester og service

Musikk og underholdnings leverandør innenfor: enmannsorkester, duo med CampingKara, trio med Mellanders. Utleie av «lyd i gata» Nisse/julenisseunderholdning/julenisse på kjøpesenter. Karaoke. Musikk og underholdnings formidling. 

Bunnpris Valsøyfjord

Dagligvare

Dagligvare med utvidet sortiment på Enge i Valsøyfjord. Har også drivstoffanlegg med muligheter for å fylle på drivstoff til både bil og båter (via gjestebrygge). Post i butikk. Samt lokalmatproduksjon gjennom Taga Enge ( Snekvik-kjøtt)

Falk Eiendom AS

Finans og eiendom

Falk Eiendom AS er en del av Søa Eiendom AS. Falk Eiendom AS eier Falksenteret på Kyrksæterøra. Falksenteret er stedets største handelsdestinasjon der man finner butikker innenfor de fleste bransjer.

Falk Klær

Klær/sko

Dame og herreklær for mote- og skjønnhetsbevisste kvinner og menn. Vi fører merker som VeroModa, Byoung, Floyd, Selectedhomme og BlendHe. Interiør & parfymeri.

Handlaget på Låven DA

Industri og håndverk

Handlaget er eit trivelig lite handverksutsal som held til på Valsøytunet i Heim kommune i Trøndelag. Med eit variert utval av høg kvalitet ønsker vi å vere eit tilbod både for folk i bygda og tilreisande.  I vintersesongen er vi berre tilgjengeleg på e-post og telefon. Du finn oss òg på Facebook og Instagram. 

Heim Eiendom AS

Finans og eiendom

Eiendomsselskap stiftet i første omgang i forbindelse med kjøp av eneboligfelt for utvidelse av Bugen mot sørvest, Feltet vil få ca 16 tomter, derav 2-3 av disse kan benyttes til flermannsboliger. Området må detaljreguleres, og dette arbeidet er nettopp påbegynt.

Hemne Blomster

Spesialforr.

Vi skreddersyr buketter etter ditt eget ønske. Med kreativitet og kundefokus leverer vi blomster for alle anledninger. Vi har utvalg av planter og blomster. Krukker og vaser. Vi pynter og steller gravsteder. 

herlig design

Tjenester og service

Lager praktiske og elegante innredningsplaner for firmalokaler som fremhever bedriftens produkt eller tjenester. Tegner praktiske og elegante boliger og fritidsboliger. Tilpasset behov og ønsker. Nye og eksisterende bygg.

HMS og KS-rådgivning

Tjenester og service

Rådgivning og konsulenttjenester innafor følgende områder: Helse, miljø og sikkerhet / kvalitetssikring / organisasjon / ledelse. Godkjent sertifisør av miljøfyrtårn / virksomheter / kommuner. Har godkjenninger for å sertifisere virksomheter i følgende kommuner: Heim, Orkland, Hitra, Frøya.

HOB Verkstedsenter AS

Bil og båt

HOB Verkstedsenter AS er et frittstående verksted på Kyrksæterøra. Vi er et komplett verkstedsenter som har autorisasjon for og driver med virksomhetsområder som service, periodisk kontroll og reparasjon av lette og tunge kjøretøyer, karosseri/ lakk, bilberging lett og tung, skrog og mekanisk reparasjon av båt. Salg av deler, rekvisita og oljeprodukter.Vi driver også med service og reparasjon av maskiner og utstyr for landbruk og anleggsbransjen samt trykking/ spyling av vann/ borrebrønner. Vi har også komplett slangeverksted.

J.Reiten AS

Bygg og anlegg

Vi utfører knusing av steinmasser, alle typer gravejobber, leverer alle fraksjoner av masser og utfører massetransport. Ta kontakt!

K. Lervik AS

Bygg og anlegg

K. Lervik er et byggefirma som holder til på Liabø. Vi både restaurerer og setter opp nybygg. Vi satser på kvalitet i vårt arbeid og har fagutdannede ansatte, er lærlingbedrift og er totalt 15 ansatte. Vi har fokus på å støtte lokalt næringsliv og handler i hovedsak lokalt og bruker så langt det lar seg gjøre lokale underentreprenører.

LEDinor AS

Tjenester og service

LEDinor AS driver hovedsaklig med Energirådgivning og leveranser av behovstilpassede LED belysningssystemer fra eget agentur.  Våre kunder er privat næringsliv, næringsbygg, kontorbygg, kommuner, industri og produksjonsbedrifter, kjøpesenter, butikk, servicebedrifter og landbruk

Magerøya Gjestgiveri

Servering / Overnatting

Vakre Magerøya, en gang befolket av vikinger, har vært et handelssted siden 1700-tallet. I 1684 fikk stedet kongelig bevillingsbrev, og i 2016 tok en vennegjeng fra Trondheim over gjestgiverrollen. Kulturhistorien til Magerøya trekker mange besøkende om sommeren, foruten matservering, klatrevegger, tursti og andre gleder. 

Simtek ANS

Bygg og anlegg

Montering av haller, stålbygg, moduler, containere, samt oppdrag for bygg og anleggsbransjen. Salg av bil, MC, båt og relatert utstyr.

Sodvin

Energi

Sodvin har som formål å være en lokalt forankret og tilgjengelig eier av datterselskaper og tilknyttede selskaper som leverer kvalitet til konkurransedyktige betingelser. Konsernet skal gjennom eierinteresser og styrerepresentasjon sikre innflytelse i et selskap som til lavest mulig og økonomisk forsvarlig pris, distribuerer energi til morselskapets medlemmer i konsesjonsområdet.

Taftø Maskin AS

Bygg og anlegg

Tar alle typer graveoppdrag med tilhørende massetransport salg av alle masser samt deponi for naturlige masser. Samarbeider med flere bedrifter som feks. G-Bygg, Muremester Myren, Witsø Maskin AS, Rune Taftø

Trollheimen Treningssenter

Helse og velvære

Trollheimen Treningssenter tilbyr styrketrening og utholdenhetstrening i flotte lokaler i Betna. Alle medlemskap inkluderer også mulighet for å kunne trene ved vår avdeling i Surnadal. Vi tilbyr også treningsveiledning og har i tillegg et mindre utsalg av sportsdrikke, klær og treningstilbehør

Vaagland Båtbyggeri

Industri og håndverk

Vaagland Båtbyggeri er et verft med kapasitet for nybygging og vedlikehold av fartøy fra 25 til 90 meter. Verftet disponerer egen overbygd dokk og produksjonsfasiliteter. Verftet har lang tradisjon for bygging av kvalitetstonnasje for fiskeri, havbruk og kystfart.

Weert AS

Tjenester og service

Vi tilby bedriftsrådgivning, LEAN konsulent, kurs og tjenesteyting for selskaper som driver forretningsmessig virksomhet, samt industridesign, produksjonsdesign og annen teknisk designvirksomhet.

Nyttige lenker

Sosiale media

2021 © e-Heim